Over Eendje Uit Diemen

Welkom in de webwinkel van atelier het blauwe zonnetje Uw leverancier voor al uw hobby-, creativiteits-, en keramiekmaterialen

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb Ik heb mijn atelier uitgebreid met een webwinkel onder de naam Eendje uit Diemen.

In mijn winkel zijn allerlei artikelen te koop op het gebied van keramiek, Tiffany, glas in lood, porselein schilderen en sieraden. De meeste producten zijn in voorraad en direct te bestellen, werk in opdracht is ook mogelijk.
Ik nodig u van harte uit een kijkje te nemen en ik hoop natuurlijk dat u vindt wat u mooi en leuk vindt.
Ik garandeer u snel en efficiënt "shop-plezier".

Alles wat kant en klaar wordt aangeboden zijn unieke exemplaren.
Beschilderde keramiek, er zijn nooit twee hetzelfde beschilderd, omdat de kleuren voor ieder object aangemaakt moeten worden.

Van sieraden wordt maar één exemplaar gemaakt en zijn dus uniek.
Wel is het mogelijk dat eventueel kleur van de kralen en maten worden aangepast.

De tiffany glashangers en raamhangers zijn ook maar enkele exemplaren. Door andere kleuren glas te gebruiken worden de modellen uniek en nooit hetzelfde als er twee of meer van hetzelfde model gemaakt wordt.

Eendje uit Diemen levert ook aan bedrijven en instellingen. Neem contact op voor de kortingspercentages. 

Ik stel uw mening op prijs over mijn webshop en service. Ook als u niet tevreden bent! Aarzel niet om contact op te nemen. Ik wens u alvast veel kijk- en winkelplezier en 'tot ziens' hier op mijn webshop of in mijn atelier in Diemen.
Deze webshop wordt geregeld bijgewerkt, echter prijswijzigingen en alle informatie zijn onder voorbehoud.